top of page

GoSleep IGLOOO

Uniikkia desingia Suomesta

GoSleep Iglooo on suljettava lepotila, joka tarjoaa rauhaa ja mukavuutta. GoSleep Iglooo on ratkaisu, jos joudut odottamaan pitkiä aikoja sairaalan vastaanotolla, lentokentällä tai tahdot virkistyä toimistolla.

 

Erittäin korkealaatuisista materiaaleista valmistettu unikupla on erittäin monipuolinen. GoSleep Iglooo on suomessa valmistettu. Järjestelmässä on täysin säädettävä istuinosa, jonka saa makuuasentoon lepäämistä varte. Istuinosaan on integroitu säilytysjärjestelmä, jotta saat kallisarvoisen omaisuuden suojaan lepäämisesi ajaksi.

GoSleep Iglooossa on eteen laskeutuva näkö- ja äänieriste, joka on portaattomasti säädettävissä. Eriste on hengittävä, joka takaa hyvän ilmanvaihdon suljettunakin. Tämä takaa miellyttävän lepohetken pidemmäksikin aikaa.

Igloo soveltuu sairaaloiden odotustiloihin, hektiseen toimistotyöntekijälle lepopaikaksi tai vaikkapa läheisten lepohuoneisiin.

USB Latausasema

Lataa tehokkaasti laitteesi tehokkaalla sisäänrakennetulla USB laturilla. Latausportteja on kaksi, jotta voit ladata useita laitteita kerrallaan.

Kompakti koko & helppo sisäänpääsy

Igloon kompakti koko takaa helpon sijoittelun ympäristössä. Suureksi aukeava näköeriste takaa helpon laskeutumisen ja poistumisen unikuplan sisään.

Lepää ja palaudu rauhassa

Lepää ja palaudu rauhassa suuren ja helposti käytettävän ääni- ja näköesteen ansiosta.

Helppo pitää puhtaana

Korkealuokkaiset materiaalit ja helpot pinnat takaavat Igloon tehokkaan puhdistuksen.

24/7 Tehokkuus

Takaa työntekijöiden, asiakkaiden sekä muiden käyttäjien tehokkuuts tarjoamalla hiljainen, turvallinen ja mukava lepopiste.

bottom of page