HMT-1 ÄLYKAMERA

Markkinoiden älykkäin otsakamera

HMT-1 on puettava, puheohjattava Android älylaite HD-kameralla. Laite on tarkoitettu mm. kirurgisten operaatioiden dokumentointiin, opetustarkoituksiin sekä vaativissa tilanteissa videokonsultaation käyttöön.

 

HMT-1 laitteella saadaan HD-tason stillkuvaa sekä videota. Kameran kuvaa voidaan katsoa pienestä monitorista, joka on otsapannassa kiinni tai siirtää langattomasti avulla lähellä sijaitsevaan monitoriin. HMT-1:ssä on wifi-yhteys, joka mahdollistaa kuvan ohjaamisen reaaliaikaisesti etänä pidemmälle, esimerkiksi koulutustilaisuuksissa luentosaliin tai muuhun vastaavaan ison yleisön nähtäväksi. HMT-1:llä voidaan myös soittaa videopuheluita tarvittaessa esimerkiksi etäkonsultaatiota varten. Laitteeseen voidaan lisäksi ohjata hoidettavan potilaan potilastietoja, MRI-kuvat, CT-kuvat, angiografiakuvat ja röntgenkuvat. Operaation aikana ko. kuvat voidaan ohjata näytölle ääniohjauksen avulla. Materiaalia voidaan siirtää USB-kaapelilla laitteelta tietokoneelle sekä toiseen suuntaan. HMT-1 laite mahdollistaa siten myös tallennetun materiaalin siirtämisen tietokoneen avulla potilastiedostoihin tai haluttaessa potilaalle muistitikulla mukaan.  

 

HMT-1 laite on malliltaan pantamallinen ja tukevasti päässä pysyvä, sen etuina ovat langattomuus, helppokäyttöisyys, ääniohjaus sekä etäkuvan siirto. Laite sopii dokumentointiin ja koulutuskäyttöön erittäin hyvin, sillä leikkaussaliin ei tarvitse enää tuoda suuria kameralaitteistoja, kuvaushenkilökuntaa tai tuoda kandeja tai muuta yleisöä operaatiota suorittavan lääkärin läheisyyteen leikkauksen aikana. Tällä saadaan häiriöttä laadukasta kuvaa ja leikkauksen aikana leikkaussalissa ei ole ylimääräisiä henkilöitä. Lisäksi etäkonsultaatiotilanteissa esim. takapäivystäjä näkee reaaliaikaisesti kohteen ja pystyy ohjaamaan tarvittaessa operaatiota vaivatta.