top of page

HMT-1 Otsakamera

Markkinoiden älykkäin otsakamera

Ääniohjattu älykamera dokumentoi puolestasi sen, mitä näet ja koet.

 

Kameraa hyödynnetään jo monissa sairaaloissa, työmailla ja muissa haastavissa paikoissa opetus- ja konsultointitöissä eikä käyttökohteille ole rajaa.

 

Helppokäyttöiset äänikomennot vapauttavat kätesi ja voit toden teolla keskittyä työhösi ilman häiriöitä. Huipputarkan kameran avulla pystyt jakamaan kuvaa ja videota juuri omasta perspektiivistä.

 

Laadukaat ja nopeat langattomat yhteydet mahdollistavat livevideon jakamisen suurille yleisölle esimerkiksi koulutustilaisuuksia varten tai etäkonsultaatiota varten.

Kamerassa on sisäänrakennettu näyttö, johon voidaan käytön aikana tuoda tärkeitä tietoja operaattorille. Esimerkkitapauksia on lukuisia, kuten potilastietojen lukeminen potilastyön yhteydessä tai teknisten piirustuksien tarkistus kohteessa.

Sisäisen muistin ansiosta tallennetut tiedot on helppo siirtää työskentelyn päätteeksi. HMT-1 Otsakamera mahdollistaa materiaalien siirtämisen tietokoneen avulla potilastietoihin tai asiakasraportteihin.

Avaimet käteen palveluna Ilonion Carelta

Ilonion Care kouluttaa ja konsultoi laitteen käytöstä näin varmistaen, että laitetta käytetään oikein ja tehokkaasti.

Ääniohjaus vapauttaa kädet

Puheohjattu älykäs otsakamera vapauttaa kätesi töihin. Yksinkertaisten ja tehokkaiden äänikomentojen ansiosta pystyt kontrolloimaan laitetta omalla äänelläsi.

Langaton toiminta

Wifi ja Bluethoot yhteydet takaavat varmatoimisen etäyhteyden. Sisäänrakennetun akun ansiosta, et ole sidottuna johtoihin.

Suurikokoinen ja selkeä näyttö

Näytön sijainti takaa selkeälukusuuden ja lähietäisyys tuntuu kuin katsoisin 7” näyttöä, joten et missaa pienintäkään yksityiskohtaa.

Pitkä akunkesto

Jopa 10 tuntia yhtäjaksoista käyttöä. Helposti vaihdettava akku takaa pidemmänkin yhtäjaksoisen käytön*

*Lisäakut ostettava erikseen.

Kestäväksi suunniteltu

Kestäväksi ja huollettavaksi suunniteltu. Soveltuu märkiin, kuumiin ja vaarallisiin ympäristöihin.

Etäyhteys mahdollistaa

Varma ja toimiva etäyhteys takaa kaksisuuntaisen keskustelu ja kuvayhteyden. Ominaisuus takaa käyttäjälleen mahdollisuuden olla yhteydessä juuri sen alan ammattilaiseen, jota juuri sillä hetkellä tarvitaan etäyhteydellä.

Tekniset tuotetiedot & ladattava tiedostot

bottom of page