top of page

Revamil®

Haavahunajat

Ilonion Care projekti (3).png

Hunaja tuo haavanhoitoon monipuolisuutta, sillä hunajalla on monia antibakteerisia ja anti-inflammatoorisia vaikutuksia, jotka stimuloivat haavan paranemisprosesseja. Revamil® on monipuolinen eurooppalainen tuotesarja, jonka tuotteet valmistetaan pääosin Hollannissa.

 

Revamil® -tuotteet sisältävät kontrolloiduissa olosuhteissa valmistettua hunajaa.

Revamil® tuo haavanhoitajan käyttöön ja potilaan yksilöllisiin tarpeisiin soveltuvan hunaja haavanhoitosarjan, joka sopii laajasti monenlaisille haavoille ja haavaumille.

Revamil® kontrolloitu tuotantoprosessi ja laatu

Revamil® -tuotteet tuotetaan kontrolloidun laatujärjestelmän mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että hunaja tuotetaan kontrolloiduissa olosuhteissa, tasainen laatu saavutetaan tuotantoerästä riippumatta, sekä hunajan korkea entsyymipitoisuus saavutetaan. Revamil -tuotteet on steriloitu, eikä niissä ole torjunta-aine- tai antibioottijäämiä, eikä bakteeri- tai sienikontaminaatiota.

 

Revamil® -tuotesarjan laadun kontrollointiin kuuluvat: vesipitoisuuden, pH-arvon, korkean entsyymipitoisuuden ja torjuta-aineiden kontrollointi sekä steriiliyden validointi.

Revamil® - kohti monipuolisinta hunajatuotesarjaa haavanhoidossa

Revamil® -tuotteita voidaan käyttää mm. kroonisiin haavoihin, kuten diabeetikon haavoihin, säärihaavoihin ja painehaavoihin sekä akuutteihin haavoihin kuten palovammojen aiheuttamiin haavoihin, säteilytyksen aiheuttamiin haavoihin  ja kirurgisiin haavoihin.

 

Revamil® -tuotteita voidaan hyödyntää myös haavan paranemisen eri vaiheissa, sillä tuotesarjasta löytyy valmisteita nekrotisoituuneille haavoille, infektoituneille ja ei-infektoituneille haavoille, kuiville tai tihkuville haavoille sekä granulaatio vaiheessa oleville haavoille.

Revamil® -tuotesarjasta löytyvät seuraavat valmisteet

Revamil® Balm, joka on tarkoitettu pinnallisiin naarmuihin. Revamil® Gel,100% hunajatuote, joka on tarkoitettu kotikäyttöön ja syviin haavoihin. Lisäksi sarjasta löytyvät Revamil® Wound Dressing, joka on monessa eri koossa saatava hunajaverkko. Revamil® Melginate, joka soveltuu parhaiten tihkuville haavoille ja Revamil® Collagen, joka on tarkoitettu granuloiville haavoille.

Ilonion Care projekti (4).png

REVAMIL GEL

Kroonisten, infektoituneiden ja äkillisten haavojen hoitoon. Voidaan käyttää myös lievien palovammojen hoitoon.

Ainesosat: Mel 100% (steriili haavanhoitohunaja 100%)

Vasta-aineet: Hunaja-allergia

Koko: 18g & 12 kpl 2g ruiskua

Ilonion Care projekti (5).png

REVAMIL BALM

Pintahaavojen sekä vahingoittuneen ja ärtyneen ihon hoitoon. Soveltuu myös haavan reunojen paikallishoitoon.

Ainesosat: Arachis hypogaea (maapähkinä), Cera Alba (mehiläisvaha), Glyseryylioleaatti (emulgointiaine), Aqua (vesi), Mel (hunaja).

Vasta-aineet: Hunaja-allergia. HUOM! Maapähkinä ja valkoinen mehiläisvaha on jalostettu farmaseuttiseen käyttöön, joten ne eivät aiheuta allergiaa pähkinä- tai siitepölyallergisille. Vain jos potilaalla tiedetään olevan allergiaa hunajan paikalliseen käyttöön, on käyttöä syytä välttää.

Koko: 15g

Ilonion Care projekti (6).png

REVAMIL COLLAGEN

Granuloivien,- paine -ja laskimoperäistenhaavojen hoitoon. Jalan haavaumien, kroonisten ihohaavaumien hoitoon, sekä äkillisten ja traumaattisten haavojen hoitoon.

Tuote muuttuu haavan päällä geelimäiseksi, imee haavasta tihkuvaa nestettä ja irtoaa ajan myötä.

Ainesosat: M60% hevosen kollageenia, 40% hunajaa.

Vasta-aineet: Hunaja-allergia.

Koko: 5x5cm (3kpl/pkt)

Ilonion Care projekti (7).png

REVAMIL MELGINATE

Erilaisten tihkuvien haavojen esim. painehaavojen, haavaumien, infektoituneiden haavojen, leikkaus- ja sädehoidosta johtuvien haavojen sekä lievien palovammojen hoitoon.

Voi olla paikallaan jopa 2-3 vuorokautta. Ohut, mutta erittäin imukykyinen sidos.

Ainesosat: Voimakas M kalsium-alginaattisidos, osittain kyllästetty 100%.

Vasta-aineet: Hunaja-allergia.

Koko: 5x5cm (5kpl/pkt)

Ilonion Care projekti (8).png

REVAMIL WOUND DRESSING

Erilaisten tihkuvien haavojen, esim. painehaavojen ja haavaumien, infektoituneiden haavojen, leikkaus- ja sädehoidosta johtuvien haavojen sekä lievien palovammojen hoitoon.

Ainesosat: Polyasetaattineulos, kyllästetty 100% hunajalla.

Vasta-aineet: Hunaja-allergia.

Koot: 5x5cm (10kpl/pkt)

10x10cm (10kpl/pkt)

8x8cm (7kpl/pkt)

10x20cm (5kpl/pkt)

Ladattavat tiedostot

bottom of page